2020. április 21.

Aszúbor, rozmaring, fahéjlevél

Tudom, sokakban ez megütközést okoz, de az a helyzet, hogy ez a szappan azért született, mert a nyakunkra akart romlani egy fél üveg aszú... Maradt... szülinapozásról... hát tőlünk meg akár el is párologhatna. Ámde a boros szappan egy jó dolog, szóval csak van hasznos célja ennek a fél üvegnek. Gondoltam én szép vajszínű és lilás színpárosításra, de a sok puttony bizony azért sötétebbre gondolt, mint én.
De a tartalma és az illata miatt minimum unisex ha nem férfias ez a szappan, szóval jó ez a kissé indusztriál árnyalat. Az összetétele nagyon tuti: disznózsír, kókuszolaj, olívaolaj, szezámolaj, aszúbor, fehéragyag, mica selyempor. A teafaolaj, rozmaringolaj és fahéjlevélolaj egy frissen édes, fűszeres mediterrán hősszerelmes illatot eredményez. A minta ugyanezt a kettősséget hordozza: a steampunk széleket sötétlila hullámok koronázzák.

Noble wine soap
OK, so the truth is that we don't really drink any kind of alcohol. This wine was a leftover from a birthday party, so I had to us it up.
Since I like wine soaps it was a good reason to make soap :) Originally I imagined a buttercoloured and purple design, but this wine contains a lot of sugar because of extra grapes. So the colour came out darker giving an industrial mood. But the sent is at least unisex or male type, so I'm OK with the result :) Ingredients: lard, coconut oil, olive oil, sesame oil, noble wine, kaolin clay, purple mica. Scented with teatree, rosemary and cinnamon leaf EOs. They give a fresh, spicy mediterranean hero lover smell :) just like the steampunk and the purple waves together.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése