2020. október 18.

Tiltott gyümölcs

Alma nincs, földi örömök annál inkább... egy kényeztető szappan képében. Kissé szabadjára engedett képzelettel a címtől eljuthatunk az egyik képet látva a Vagina monológokig is... ;) Szóval ez a szappan is az illatáról kapta a nevét. És tényleg, édes és egyszerre kissé fanyar, almás-gyümölcsös jellege van. Tudom, nem túl fantáziadús, de nekem ehhez egy rózsaszín és sárga színvilág illik. És ha már így, akkor legyen ombre, mert az most nagyon tetszik, és szerintem nektek is. Almát tényleg nem tettem bele, bár nagyon bírom az almás szappant, de agyonvágta volna a színeket. 

Helyette tejsavó és fehér agyag gazdagítja a szappant, aminek az alapja kókuszolaj, disznózsír, olíva és szójaolaj, és sheavaj. Szívecske nem mindegyik darabra jutott, mert próbáltam egyensúlyt találni az elegáns és a játékos darabok között. De az ombre sorozatból biztosan ígérhetek még újabb verziókat. 


Forbidden Fruit soap 

Because this fragrance has a sweet and sour apple scent, that really calls for a pink-yellow colour. My new favourite design is the ombre, because of its easy and spectacular pattern. Even though I really like it, there is no apple in this soap. Instead of that, whey and kaolin clay gives high quality. The base of the soap is lard, coconut, olive, soybean, castor oils and shea butter. There will be more pieces of the ombre series later. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése