2020. október 18.

Bayberry sörös algaszappan

Ez a szappan egy fiús darab, de minősíthetjük karácsonyinak is. Az illata a Bayberry nevű illatolajnak köszönhető, ami egy, az örökzöldek termésére jellemző, fűszeres jellegű illat, nagyon hasonlít a BayRum-hoz, de erősen dominál benne egy fenyős jelleg. És ha már fiús szappan, van benne barna sör és szén is, rajta pedig 

steampunkos fogaskerekek. A zöldes árnyalatról spirulina alga és Nicosia agyag gondoskodik. Az alapmassza összetétele: kókuszolaj, disznózsír, olívaolaj, szójaolaj, sheavaj és ricinusolaj. Izgalmas illatú, kellemesen habzó szappan lett :)


Bayberry beer soap with spirulina 


This is a soap for the boys but can be an Xmas soap as well. Scented with Bayberry fragrance, that is a spicy, evergreen crop type scent. Since it is a "for him" soap, I have added dark beer and charcoal, and some steampunk gears on the sides. The green colour comes from spirulina algae and Nicosia green earth. The soap base is made of coconut oil, lard, olive, soybean and castor oils, and seha butter. It gives a pleasant, bubbly soap with an exciting scent. 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése