2019. december 24.

Karácsony éjjel...

Új illatot kaptam... és tudom, hogy nemrég is ugyanezt írtam a hévízi iszapos szappan új illatáról is, de hát erre is áll: pont olyan, mint amilyennek elképzeltem a neve és leírása alapján. Frankincense&Oud - egy kicsit nehéz, tömjénes, nagyon ünnepélyes, fás jellegű illat, mély édes felhanggal, lehet férfias és nőies is.
De legfőképpen egy zöld, karácsonyi ajándék szappanba való, olyan, mint egy éjféli mise a bazilikában. Összetevők: kókuszolaj, rizskorpaolaj, olívaolaj, sheavaj, kakaóvaj, mandulaolaj és ricinusolaj. Krémesebbé a tejpor teszi, kellemessé a spirulina alga, jó fogást a Nicosia zöldagyagtól. Piros hullámokkal és arany mica porral koronáztam, hogy még ünnepibb legyen. Az angyalok már itt suhannak :)

Christmas Eve... 
This new fragrance is absolutely smells like I expected.
Frankincense&Oud is a little heavy, very festive, elegant, woody scent with some deep sweet tone. Perfect for a Xmas gift soap. Ingredients: coconut, ricebran, olive oils, shea and cocoa butter, almod and castor oil. Additives are milk powdes, spirulina algae and Nicosia green earth.I love this real red colour, only soapmakers understand me :) Gold powder is more than required in this Xmas soap. Angels are around corner...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése