2019. december 8.

Vanília szín, vanília illat, vanília bab

Valahogy így történt:
- Két dolog nem szárítja a bőrömet. Emese szappanjai, meg van az Yves Rocher-nak a vaníliás tusfürdője, aminek imádom az illatát... 
- Oké, vettem, csinálok neked vanília illatú szappant... 
És mivel pont nemrég szereztem Anditól Fehér vanília nevű illatot, gondoltam, le is tesztelem rögvest. A gyártó azt ígéri, hogy ez egy nem barnulós illatolaj... hát ez csak közepesen jött be. Persze a másik, tényleg erős barnára sötétedőhöz képest felüdülés, de azért a tökéletestől messze van. Viszont már van Andinál vaníliabab illatolaj is, ami tényleg nem színez. Ennek az olajnak is valami csodás az illata, de az állítólag mindennél finomabb. Szóval vanília kedvelők, kalandra fel!
De vissza ehhez a kis mókához. Szóval mivel számítottam barnulásra, így titándioxiddal rajzoltam bele egy keveset. Az összetétel egyszerű és nagyszerű: kókuszolaj, rizskorpaolaj, olívaolaj, sheavaj, ricinusolaj és mandulaolaj, fehér agyaggal és citromsavval. Megszórtam őrölt vaníliával, ami egészen izgalmas mintát eredményezett a titándioxidnál szinte menetrendszerű glicerinfolyók megjelenésével. A fotózáshoz ki tudtunk menni a szabadba, épp gyönyörűen sütött az őszi nap. Így született a kedvenc képem, amiből nem volt szívem levágni semennyit sem. Élvezzétek ti is, amíg odakint ilyen komor idő van.

Light tan Vanilla soap
This fragrance was sold as white vanilla, but there is some light discoloration, so I decided to swilr it with some TD. This soap was made to my colleague, who loves my soaps, but she loves Yves Rocher's vanilla shower gel, because of it's smell. So I promised that I will make some vanilla soaps for her. Ingredients: coconut oil, ricebran oil, olive oil, shea butter, castor and almond oils, white kaolin clay, citric acid and ground vanilla. My favourite photo is that sunny garden that I couldn't cut :) it's so bright in this cold and gloomy winter.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése