2019. január 28.

244. Spicy Vineyard

Ez a szappan nagy kedvencetek, ami nem is csoda, hiszen fantasztikus az illata, izgalmas a boros hangulata, és harmonikus a megjelenése. Fehérborral készült, gyümölcsös illatát fás és fűszeres jegyek dobják fel. Lágy zöldje a harmatos szőlőszemeket idézi, az olajösszetétel kíméletesen, ápolva tisztít. És én valamiért mégis ambivalensen állok hozzá. Nem annyira szeretem készíteni, nehéz fotózni, a fantáziámat nem engedhetem szabadon a dizájn tervezése során. De persze épp a fenti tulajdonságai miatt szeretem is, és valami apró, új ötlet mindig belefér a díszítésbe.
Kókuszolaj, olívaolaj, szójaolaj, rizskorpaolaj, kakaóvaj, sheavaj, szezám- és ricinusolaj adja a szappan alapját, a bor az extra habzást. Az illatról Gyümölcskert illatolaj, cédrusfa és rozmaring illóolaj gondoskodik, csipetnyi fahéj és arany fény a koronája.

White wine soap
Very hard to make, almost impossible to take good pictures. But the scent is lovely and the appearance is harmonic. The soap base is made of coconut, olive, soybean and ricebran oils, with cocoa and shea butter, sesame and castor oils. Made of white wine, scented with fruitgarden fragrance, cedarwood and rosemary EOs.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése