2019. január 19.

243. Lavender dawn

Igen, tényleg gyönyörű volt az előző széria. Olyannyira, hogy karácsonykor már többen is hiába kerestétek. Hát most pótolom az elmaradásomat. Ennek az öntésnek az a különlegessége, hogy minden irányból más színűnek hat. Ha így nézzük, a lila és a fehér dominál, ha forgatunk rajta, már a zöld az uralkodó, egy harmadik nézetből pedig már láthatóvá válik a rejtőzködő kármin színe, amitől a zöld is élénkebbé válik. De a legizgalmasabb benne mégis az volt, amikor kivettem a formából, és megláttam az oldalát. Úgy nézett ki minden darab, mintha a sarki fény táncolna rajta.
Ez a levendulás szappan szándékosan nem a hagyományos lila színben készül, mert nekem így tetszik, a maga hamvasságában, a még alig bimbózó fázisában. Az összetétel krémes, kellemes, kényeztető: kókusz, olíva, szója és rizskorpa olaj, kakaóvaj, sheavaj, ricinus és mandulaolaj, tejsavóval és isteni finom levendula illóolajjal. Kárminnal, erdőzöld mesés színével, és egy cseppnyi harmatos csillogással.

Dewy lavender soap 
I love how many faces it shows. It looks different in every view: whitish-greenish, greener or carmine with a vibrant green. The biggest surprise came up when I have unmoulded this soap. The sides looked like polar lights. Ingredients: coconut, olive, soybean, ricebran oils, cocoa and shea butters, castor and almond oils. The lilac is carmine, this forest green really looks like a forest fairy tale. Made with creamy whey, scented with lavender EO.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése