2019. február 2.

245. Kék tenger sószappan

Vannak bizonyos türkizes árnyalatok, amik szinte fotózhatatlanok. Ennek a szappannak is ilyen lett a színe, de azt hiszem, hosszas próbálkozással sikerült visszaadnom az eredetit. Ez nagyon fontos volt, mert most olyan bámulatos árnyalatot kevertem, hogy teljesen oda vagyok érte. Már a friss masszán láttam, hogy szuper lesz, nem mellesleg ez a menta szín mostanában múlhatatlanul divatos is. Tökéletesen visszaadja azt a friss, modern tengerparti hangulatot, amiről az egész szappan szól. A kókuszolaj mellett egy kevés mandulaolaj gondoskodik a kényeztető érzésről.
Finom szemű tengeri sóval készült, így kellemes, sima textúrája van. Ő az a típusú szappan, amit kiveszünk a formából, és WOW! :) A citrom és menta illóolajok mellett nagyon halványan áttűnik a fodormenta könnyed aromája is. Bár ezt a szappant szoktam mica selyemporos egyszerű vonalrajzokkal díszíteni, de ő most ebben a nude verzióban kerek, ahogy van. Ugye ti is ilyen tökéletesnek látjátok?

Blue sea salt soap 
It is almost impossible to catch this colour on photos, but I tried it for you :)
This mint colour is very beautiful and forever fashionable. The soap contains some almond oil beside spearmint infused coconut oil, and made with sea salt that gives this smooth surface. Scented with lemon and peppermint EOs but you can catch the spearmint as well. I use to paint this soap with mica, but this one is perfect in it's nude plainnes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése