2018. augusztus 3.

Köszönőajándék megint

Anikó és Ákos. Kolléganő, szomszéd, ezer éve ismerem :) Mondhatnám, hogy ezúttal egyszerű dolgom volt, de ez nem fedné teljesen a valóságot. Az alapanyagot némi szaglászás után viszonylag könnyen kiválasztottuk. A lányoknak Rózsakert sószappan, a fiúknak Sörös fehércsokis szappan, a gyerekeknek lego forma rizsvirág illattal. A formában is hamar kiegyeztünk, mert pont egy olyan virág mintát talált Anikó, amilyenem épp volt is. A fiúk szappanjában a zöld ugyanolyan, mint a dekoráció egyik alapszíne, a rózsaszínt pedig a másikhoz hangoltuk (ami amúgy fotózhatatlan árnyalat, ennél sokkal szebb, teltebb szín). Hát kellhet ennél több? Persze hogy... A vőlegény választott egy doboz párt, ami megnehezítette a munkánkat, mégpedig a csomagolás részét.
A várható munkára való tekintettel végül hármasban, szocifogi keretében gyűrtük le a feladatot :) Dokumentáltam is a produkciónkat, ahogy a csupasz szappanok végre mind elnyerték méltó ruhájukat.
Paparazzi fotók is következnek ;)
Ui.: egyébként ezek a szappanok már réges-rég elkészültek, csak nem volt szabad megmutatnom őket a nagy napig :) 

Wedding favor soaps
These lovely soaps were made for my colleague. Rose garden salt soap for the girls, Beer and white chocolate soap for the boys, and lego soaps for the kids. Follow the links above. These lovely boxes were the choice of the fiancé. The packaging procedure seemed to be quite long so we had a small packaging party :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése