2019. augusztus 15.

253. Steampunk Minimalist sörszappan

Keresem a színt... de nehezen találom. Ha szürkét fotóz az ember, akkor bizony nem könnyű visszaadni az igazi árnyalatot. A steampunkot megpróbáltam a nehézkes, félhomályos, kopottas hangulattal is megjeleníteni. Ez a szappan azért lett igazán izgalmas, mert a legjobbkor készült. A Minimalist, ezt tudjátok, egy sörszappan szénnel.
Nem sokkal az aktuális verzió előtt találtam ezt a formát, és azonnal lecsaptam rá. De ami a legjobb, hogy ebben az évben épp Szent Flórián napjára készült el, aki elég elfoglalt, afféle polihisztor védőszent, a szappankészítők, tűzoltók, pékek, sörfőzők, kéményseprők, fazekasok, kovácsok, Linz, Krakkó, és Felső-Ausztria is az ő gondjaira van bízva. Úgy érzem, ebből a felsorolásból elég sok szimbólumot sikerült felvonultatnom :) 
Az összetétel az ismert: kókuszolaj, sör, olívaolaj, szójaolaj, rizskorpaolaj, kakaóvaj, sheavaj, ricinusolaj, szezámolaj, tejpor, levendula illóolaj, cédrusfa illóolaj, ylang-ylang illóolaj, orvosi szén. Limitált széria, ha tetszik, ne habozz! 

Steampunk beer soap with charcoal 
This soap was made on the day of St. Florian. He is a very busy, polymath patron saint :) Because soapmakers, firefighters, bakers, brewers, chimney sweepers, potters, blacksmiths, Linz, Krakow and Upper Austria belongs to him as well. This soap is a beer soap with charcoal, and now has a masculine, rough pattern. I've tried to show the steampunk mood with the dark and shabby background, but it's not easy to show the grey colour correctly. Scented with lavender, cedarwood and ylang-yalng EOs. Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése