2019. június 18.

252. Luxury Satin Rose

Ez a szappan olyan fantasztikusan csodás illatú, hogy mindig megkérdezem magamtól, amikor ő kerül a zuhany mellé, vajon miért nem állandóan ezt használom? Hát azért egyébként, mert a többi is mind mind nagyon finom. De ő akkor is olyan húúúúú élmény. Megérdemli a csillogást, a kecses hullámokat, amik még jobban kiemelik a különlegességét. Valamennyire színváltós lesz ő is, némi használat után elő fog bukkanni a kármin szépséges püspöklilás színe, addig a pasztell lágyságát élvezzük.
Az olajösszetétel a szokásos, kellemes, nem szárító, jól habzó keverék: kókuszolaj, olívaolaj, szójaolaj, rizskorpaolaj, sheavaj, ricinusolaj, ezúttal kakaóvajjal és mandulaolajjal is feldobva. Az adalékok igazán luxus érzetűvé teszik: tearózsa szirup, rózsaszín agyag és Tussah selyem kivonat. A színről az agyag mellett kármin és arany mica selyempor gondoskodik. Az illata geránium illóolaj és Tubarózsa illatolaj. Hmm, ez így alkot tökéletes egységet :)

Silky rose soap
This is my WOW! scented soap, every time when it goes to our bathroom. Very luxury, creamy soap with beautiful tones. The carmine comes up after several use because of the oxidation of the outer layers. Made of coconut, olive, soybean, ricebran, castor and almond oils, shea and cocoa butters. Additives are tearose syrup, rose caolin clay, carmine and Tussah silk. Sented with rose geranium EO and Polyanthus fragrance oil.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése