2019. június 15.

251. We love the Mud!

Iszapos szappan, fekete szappan és brownie imádók, figyelem! :) Itt van az új Hévízi iszapos szappan, ami ezúttal úgy néz ki, mint az eperlekváros brownie. 
Az összetétel a szokásos: kókuszolaj, olívaolaj, szójaolaj, rizskorpaolaj, sheavaj, kakaóvaj, ricinusolaj, és most egy kis szezámolaj is. 
Az extra krémességről tehéntejsavó, lenmagliszt, tehéntejszín és só gondoskodik. Az illatról citromfűolaj, a rózsás színről festőbuzér por. 
És persze a lényeg, a hatalmas adag Hévízi iszap, amitől nem csak gyönyörű színe lesz, de a gyulladásos bőrnyavalyák egész sorára ajánlják. Na ez most minden szempontból nyami! :) 

Hévíz mud soap 
Made for mud soap, black soap and brownie lovers :) Hévíz mud gives this beautiful deep black colour, and the rose tone is from madder root. Both of them are wonderful for those suffering from inflammatory skin deseases. Ingredients: coconut, olive, soybean, ricebrancastor and sesame oils, cocoa and shea butters. Additives are whey, cream, linseed meal and some salt. Scented with lemongrass EO.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése