2018. november 25.

236. The Minimalist - sörszappan

A színkavalkád után jöjjenek a szürke hétköznapok. De hisz ezeket is szeretjük, nem is kicsit, ugye? A múltkori egyszínű dizájn után most rétegeltem az árnyalatokat, így ez a sörös szappan küllemében már egyáltalán nem sör jellegű. A túlzó cikornyákat azért kerültem, így remélhetőleg továbbra is tetszik a használóinak. :) Az alap olajkeverék (kókusz, olíva, szója, rizskorpa, ricinusolaj, kakaó és sheavaj) ebben a szappanban szezámolajos.
A Kapucinus sörfőzdéből származó sörrel készült, de került bele egy kis tejpor is (reméljük, a fiúk idáig már semmiképp nem olvasnak). A sávok orvosi szénnel készültek és hát úgy néz ki, hogy csak keveredett ide egy kis csillogás is... de csak kicsi... szemből nem is látszik... Talán a név még így is belefér... :) Ebben a szappanban csak illóolaj van: levendula, cédrusfa és ylang-ylang. Ez a keverék gyakorlatilag uniszex illatot eredményez, így a lányok is használhatják, ha elirigyelték a fiúktól. Kalandra fel, Mindenki!

The Minimalist beer soap 
This is a soap for Him, made with beer from a smaller brewery. Scented with lavender, cedarwood and ylang-ylang EOs, so it's a unisex combination. Oils are coconut, olive, soybean, ricebran, castor and sesame oils, cocoa and shea butters. There is some milk powder in it - hopefully the guys won't take this too seriously :) Coloured with activated charcoal and some graphite mica on the top.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése