2016. szeptember 22.

Kék tenger, zöld Balaton...

Szóval úgy gondoltam, reprodukálom a Kék tenger szappant, mivel az utolsó árválkodik a polcon. Azon kívül, hogy egy pici újdonságot vittem bele, pontosabban kettőt, a leglátványosabb változás a félrecsúszott szín lett. Hááát... nem egészen sikerült ugyanolyanra az árnyalat. Ha az kék tenger lett, akkor ez bizony maga a zöld Balaton. Ami alapvetően nem baj, hisz kifejezetten melengette a szívemet ez a felismerés. Na de hát a Balaton az ugye nem sóóóós! Sebaj, ettől az apróságtól eltekintünk :) Az egyik változás már ebből a félrement árnyalatból fakad: ehhez a szép zöldhöz sokkal jobban illett az arany minta, mint a piros. Jó, tudom, ez is apróság :)
Ami viszont tényleg más, az a folyadék: a mojito hangulathoz igazodva fodormenta forrázatot használtam. És minden más ezeken felül ugyanaz. Kókuszolaj, mandulaolaj, tengeri só, citrom és borsmenta illatban. Habos, sós kényeztető élvezet még mindig nagyon friss illattal.

Green, like Balaton
That's my Blue sea soap when the colour is failed :)
But for us, here in Hungary it's a very sweet memory, since nearly everybody likes our biggest lake in this very small country. So I repeated this popular soap with some few changes. I've used spearmint infusion as fluid. And I created a green colour instead of bluish turquoise. Everything else is the same: coconut and almond oil, sea salt, lemon and peppermint EOs.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése