2020. december 1.

Agave Lime, a pozsgás limonádé

Nagyon finom, olyan pozsgás zöldes árnyalattal gazdagított limonádé illattal készült ez a szappan. Ehhez az illathoz és a névhez is nagyon jól illik a kék és zöld szín. Sajnos az illatolaj kibabrált velem, bele kellett húznom, ezért semmi esélyem nem volt az eredetileg eltervezett, kifinomult mintára. De azért ez a koktél szerű ombre is nagyon tetszik :) 

A trópusi hangulatot fokoztam azzal is, hogy teletömtem a mangóvajjal, amitől igazi luxus szappan lesz ez. Az alapmasszában van még kókuszolaj, disznózsír, olívaolaj, szójaolaj, rizskorpaolaj, ricinusolaj. Finom tejsavótól is krémes és fehér agyagtól sikamlós ;) és jó fogású. Friss, édes, pezsdítő szappan. 

Agave Lime luxury soap 

This fragrance made me unhappy. It tends to be accelerating and ricing as well. So it saved me from making a sophisticated desing :) But it smells sooo cool: refreshing, sweet, like a succulent green lemonade. The extreme amount of mango butter makes it to be luxurious. The soap base is made of lard, coconut, olive, soybean, ricebran and castor oils. Whey makes it creamy and white kaolin clay makes slippery. Very yummy and beautiful anyway! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése