2020. március 29.

Esküvői levendulás virágok és lila lego hadsereg???

Éppen két hónapja írtam utoljára, de azóta sem unatkoztam, hanem sok új szépséget készítettem. Például ezt a látványos lila levendulás virágcsokrot. Mégpedig űrsebességgel, mert eléggé last minute-ben érkezett a kérés. Nem kaptam túl sok instrukciót: lila legyen és levendulás. Hát jó :) Akkor az összetevőkben kedvemre, na meg a szűkös időre tekintettel válogathatok. Kókuszolaj, olívaolaj, rizskorpaolaj, sheavaj és ricinusolaj, kellemes, gyorsan érő szappant ad. A levendulaolaj mellé muszáj volt egy kis pacsulit is csempésznem, hogy izgalmasabbá tegyem az illatát. A virágok pálcára kerültek, és rózsaszín szalagokat kaptak.
Ezekből egy helyes, 45 darabos kis csokrot kért a menyasszony. Mivel csak 15 darabos formám volt, minden adagot bőven számoltam, és a maradékból lego emberkéket öntöttem, na meg a legszebbik csepp formámat. Így egy igazán meghökkentő lego hadsereg is készült. Szerencsére a gyerekek nem olyan földhözragadtak, mint mi, és nagyon értékelték ezt a váratlan színt is. Sajnos elfelejtettem nappali fényben megörökíteni, de azért így is látszik, milyen jól mutatott a csokor.

Lavender wedding favour flowers and lego army 
These flowers were asked by my colleague's sister. She said nothing else but lavender, purple, little flowers. OK no problem :) This is made of coconut, olive, ricebran, castor oils and sheabutter. Scented with lavender and a little patchouli EOs. I've used the rest of every batch to pour these lovely purple lego figures and my fav drop shaped mold. Unfortunately I've forgot to take photos in daylight, but they look very nice this way as well.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése