2019. szeptember 8.

Egy kosár gyógynövény

Ebben a formában ő az utolsó, még tavasszal készült gyógynövényes szappan. Látszik a képeken is, hogy még a nyárelő fényeiben készültek, csak azóta kicsit elhavazódtam. Persze lesz még ilyesmi, de pontosan ez az összetétel kifutott. Szóval ő egy klasszikus kecsketejes, gyógynövényes szappan, amiben az a jó, hogy nem kell agyalni, hogy kamillás, körömvirágos, vagy épp citromfüves szappant válasszunk. Ugyanis mind benne van :) jó kis olajos macerátum és illóolaj formájában is.
De az illatot elsősorban a Lemon verbéna dominálja, ami pont olyan friss citrusos és egyben gyógynövényes, mint amilyen a külleme. Összetevők: kókuszolaj, olívaolaj (kamillavirág, körömvirág és citromfű macerátuma), szójaolaj, rizskorpaolaj, kakaóvaj, sheavaj, ricinusolaj, mandulaolaj, kecsketejpor, Lemon verbéna illatolaj, pirospaprika, citromfű illóolaj, ylang-ylang illóolaj, csillogásnak piros mica. A legjobban sikerült kép épp egy werkfotó, ami annyira tetszett, hogy sajnáltam is körbevágni. Épp csak a papucsom nincs benne :)

Herb basket 
This is my last officially manufactured herb&goats milk soap. The early summer lights really love it. :) My favourite picture is the werkphoto, I couldn't cut the greens out. Ingrediens: coconut oil, olive oil (infused with chamomile, calendula and lemongrass), soybean oil, ricebran oil, cocoa butter, shea butter, castor oil, almond oil. Additives are goats milk powder, Lemon verbena fragrance, paprika powder, lemongrass and ylang ylang EOs, and some red mica dots.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése