2018. szeptember 20.

233. Marokkó kincsei

Mondanám, hogy ez a kedvencem az olíva szappanok kollekciójából, de ha mondjuk épp egy másiknál tartanék, valószínűleg ugyanezt mondanám :) Amiért mégis a kedvencem lehet, hogy van apropó mogyoróvaj beszerzésre, aminek a maradékát aztán be is habzsolhatom. Na jó, ezért akár utálhatnám is :) Szóval ez a jó kis szappan nagyon finom kincsekkel készül, aminek a felét már el is árultam. Extraszűz olívaolaj és sok mogyoróvaj. A rhassoul agyaggal és az avokádómag porral most köröket varázsoltam, így sikerült kiderítenem, hogy az eddig mindig felbukkanó, majd eltűnő zöld szín felelőse az agyag. És még mindig sajnálom, hogy csak egy napig zöld a cucc :)
Az illat mámorító, orientális Nag Champa, na, ő a másik, amiért a kedvencem ez a szappan. A színek a vibráló, csempével borított épületek hangulatát idézik. Akárhányszor kibontom az öntőformát, úgy örülök a látványnak, mintha nem is én csináltam volna :D Csodáljátok ti is velem :)

Moroccan treasures
This is one of my favorite from the olive collection. Made of EVOO and peanut butter that gives a creamy lather. Additives are rhassoul clay and avocado seed powder. Scented with Nag Champa fragrance oil. Beautiful, sparkling appearance with heavenly oriental scent.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése