2013. szeptember 21.

Ajándéközön

A kolléganőm "csomagot" kért tőlem a nővére számára, aki agyongyötört pattanásoktól szenved. Kapott a csigás szénszappanból, amit azonnal megkedvelt, és amíg azzal egy kicsit előkészítette a bőrét elkezdtem macerálni egy kevés körömvirágot. Tekintettel arra, hogy az én arckrémem is kifogyott, és általában nekem is a pattanásokkal gyűlik meg a bajom, mindjárt dupla adag arckrémben gondolkodtam. Az összetevők: majdnem 50% sheavaj, mert úgyis jön a tél, és óvakodunk a szél kifújásától, jojobaolaj, szőlőmagolajos rosa damascena macerátum, körömvirág macerátum ricinusolajból, zöld avokádóolaj, amitől őrült jó színe lett, méhviasz, kurkuma, kecsketejpor, ami vízfázis híján remélhetőleg nem fogja idő előtt romlásba dönteni a krémet, muskotályzsálya olaj, ylang-ylang olaj, panthenol, E-vitamin. Én nagyon szeretem, remélem, azóta az is, akinek készült.
De nem csak Ő kapott ajándékot, hanem én is! Tegnap végre megismerkedtem Omar Anyuval, és nem csak a nyereményemet hozta el, hanem egy olyan darabot is, amire nagyon kíváncsi voltam, főként a tevetej miatt, egy tevetejes mirhaszappant! És hogy végképp zavarba jöjjek, ráadásként kaptam még egy kis kardamom olajat (a kicsi fekete folt), macskagyökér macerátumot (gyönyörű piros olaj, kétszer kérdeztem meg, hogy mi is van benne, mert a szín elvette az eszem - ha így sem sikerült megjegyeznem, remélem egy kommentben kijavít - Update: mondtam én, hogy kijavít :) szóval orbáncfű, lásd alább), az új boldogság színű szemránckrémből. És a legújabb, titkos kísérleteiből is kaptam kipróbálásra, amit most le is fogok lőni előre, de linket még nem tudok hozzá adni. Vadgesztenyés-áfonyás habfürdő és vadgesztenyekrém visszérre, nem mellesleg testápolásra. A habfürdő valami isteni, téli-ünnepi illatú, a krém csodás állagú, és gesztenyepüré illata van, mintha sütivel kenegetném magam! Persze én is készültem. Nem volt nehéz dolgom, mert Omar Anyu tudtomra adta, hogy mire kíváncsi :) A sörös és a Hévízi iszapos szappanokból vittem egyet egyet. Remélem tényleg sikerült velük örömet szerezni! Amikor hazaértem, megmutogattam az Embernek a kincseimet, és elvonultam a fürdőbe. Kérdeznie sem kellett, rögtön tudta, hogy mindennel meg fogok azonnal fürödni és kenődni.
Fantasztikusak az ajándékok, köszönöm!

1 megjegyzés:

  1. :):):) Köszi mindent!

    A macerátum orbáncfű. A hipericin tartalma miatt piros, egyébként reumás fájdalmakra, sebek kezeléséhez, de kipróbálnám pattanásra is.

    Szép napot!

    Omar Anyu

    VálaszTörlés