2021. november 1.

Earl Grey tea

Én rajongok az igazi bergamottért, ami az igazi earl grey ta ízét adja. És egy igazán jó minőségű tea sokkal gazdagabb, zöldebb ízt hordoz, mint amivel a hétköznapokban találkozhatunk. Na ez az illat is ilyen: ott van benne a bergamott, és még mennyi minden. 

Friss, virágos jegyekkel gazdagított nagyon friss tealevelekkel teli. Persze, hogy a színekben is egy jó csésze teát szerettem volna viszontlátni, amin megcsillan a reggeli napfény. Ezért szórtam tele csillámmal.Összetevők: kókuszolaj, disznózsír, olívaolaj, szójaolaj, rizskorpaolaj, sheavaj, ricinusolaj, tejsavó, orvosi szén, sárga agyag, csillám és mica selyempor, Earl Grey Tea illatolaj. 

 

Earl Grey Tea soap 

This fragrance is more than perfect. Holds the scents of my fav, the bergamot, and very fresh, high quality tea leaves, with flower notes.
A soap like this has to look like a cup of golden tea. Ingredients: coconut oil, lard, olive oil, soybean oil, ricebran oil, shea butter, castor oil, whey, activated charcoal, yellow clay, Earl Grey Tea fragrance, glitter and mica. 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése