2021. november 6.

Cucumber&melons

Ebben az illatban a sárgadinnye édes illata dominál. De mielőtt még gyerekrágó ízbe hajlana a dolog, felfrissíti egy finom, uborkás felhang. Ettől frissebbé válik, édes, de mégsem fojtogató. Persze nekünk itthon a dinnyéről elsősorban a görögdinnye jut eszünkbe, ezért a dizájnba azt is bele kellett csempésznem. :) Összetevők: kókuszolaj, disznózsír, olívaolaj, szójaolaj, rizskorpaolaj, sheavaj, ricinusolaj. Tejsavótól lesz krémesebb a habja, sárga, vörös és zöld agyagoktól simább a tapintása. 

Cucumber&melons illatolajjal és kozmetikai pigmentekkel készült. Nagyon jól áll neki a nyári napfény. Hja és van egy képem, ami úgy beégett a tűző naptól, hogy egészen művésziesre sikerült. Hát már csak azért is megmutatom :)

Cucumber&melons soap 

Here in Hungary when we say melon, we mean watermelon. But this scent is a light, sweet honeydew melon with some fresh cucumber notes that keep it from smelling like a kid's chewing gum. But I had to incorporate the watermelon design in this soap as well. Ingredients: coconut oil, lard, olive oil, soybean oil, ricebran oil, shea butter, castor oil, whey, yellow, red and nicosia green clays, Cucumber&melons fragrance and micas. One of my photos was completely burned out that it became so artistic. I have to show it :)







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése