2019. május 28.

250. Bambuszliget a ködben

A bambuszliget szappan vibrálóan erős színekkel kezdte pályafutását, aztán hol halványabb, hol színesebb ruhát öltött. Volt már virág, hullámok, pikkelyek vagy szirmok, nem is tudom. De a lényeg nem változott: a kedvenc kék és zöld árnyalataimban pompázik, rizsvirág illatú, bőségesen krémező tiszta kókusz szappan. Van benne bambuszrost, fehér agyag és kókuszvíz, hogy még inkább luxus érzés legyen a használata.
Ebben a mostaniban például visszatértek a pikkelyek, de a tónusa annyira lágy lett, hogy amikor kibontottam, úgy nézett ki, mint egy adag állott sellő filé. Nahát, de jó... döglött hableány. :) Meg is érdemeltem, mert sokszor gúnyoltam a szardíniás szendvicsre emlékeztető kreálmányokat, amióta akkora divat a sellőfarkas szappan az amcsiknál. Aztán a megfelelő feldolgozással visszanyerte az én művem is a méltóságát :)

Dead mermaid soap 
This soap, named bamboo grove, had many kinds of appearance from vibrant tones to lightly coloured ones. Sometimes with flowers, waves, scales or petals or whatever. But this one was so pale that it looked like mermaid fillets when I have unmolded. OK thank you Fate for the lesson. I laughed so much at others failed mermaid soaps that looked like sardine sandwich. So it's a 100% coconut oil soap with kaolin clay, bamboo fiber and coconut water, scented with riceflower fragrance.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése