2019. május 10.

249. Újhullámos Cannes Afternoon sole szappan

A jól bevált, elegáns stíluson lazítottam egy kicsit. Ennek egészen egyszerű oka van: a csillagok állása, vagy valami hasonlóan fajsúlyos ok miatt kibabrált velem ez a szappan. Van ilyen, ezzel egy szappankészítőnek együtt kell élni, sőt meg kell tanulnunk kreatívan kezelni. Szóval, mivel rakoncátlankodott a massza, hát jó ronda is lett a végeredmény. Persze, mondhatnám, hogy a külcsín a belbecs mellett mit sem számít... de hát nem ezért rajongok ennyire a szappanozásért.
Szóval valamit csinálni kellett vele. Hát takarjuk el dobjuk fel valami jó kis rajzzal. Nem is eggyel, hanem mindenfélével, ami illik a fényűző tengerparti, kikötős hangulathoz. Így végre szabadjára engedhettem a csicsázós énemet... ki mondta azt a hülyeséget, hogy a kevesebb több! :) A tartalom a régi: Holt-tengeri iszap por, spirulina alga, zöld agyag, sole típusú sószappanba öltve, Fekete orchidea illattal. (Ha több is érdekel, itt is olvashatsz róla.) Válaszd ki a kedvenc mintád te is!

Upgraded Cannes Afternoon sole soap
This batch was a very bad soap, so I had to do something to fancy up that mess. Usually it has an elegant looking style, but now I could play around with these sea themed sketches. This is a sole type soap with Dead Sea mud powder, spirulina algae, yummy butters and Black Orchid fragrance.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése