2018. november 21.

237. Spicy vineyard

Nagy megújulásban vagyunk, én és a szappanok :) Lassan mindenkit megmutatok. Most épp a fehérboros szappan következik, aki pont nem változott olyan sokat néhány társához képest. Persze ő is kövérebb és illatosabb lett, na meg persze csillog-villog, mint mostanában minden új szappanom. Azon még gondolkodom, hogy a cuki szüreti formácskákat néha újra elővegyem-e, de most egy kedves, visszafogott dizájn mellett döntöttem... a csillámot leszámítva :)
Az olajösszetétel az előző csokis szappanéval megegyezik: kókusz, olíva, szója, rizskorpa, ricinus és szezám olajok, kakaóvajjal és sheavajjal. És tényleg igazi fehérborból készült.
Az illatkompozícióért oda vagyok :) Egyszerre édes, gyümölcsös a gyümölcskert illatolajtól, és fűszeres, fás jellegű a cédrusfa és rozmaring illóolajoktól. Így megjelenik benne a szőlő, a hordó és az ültetvény szélén virágzó gyógynövények is. A színben a fehér szőlő köszön vissza, arany és olívazöld selyemporral és fahéjjal díszítettem.

Spicy vineyard soap
The appearance of this soap evokes the soft colour of white grapes, the white wine, the barrel and the herbs growing beside the vineyard. It's made of a good quality white wine. The oils are coconut, olive, soybean, ricebran, castor and sesame with cocoa and shea butters. Scented with fruit garden fragrance, cedarwood and rosemary EOs. The colour is olive and golden mica with some ground cinnamon. I really love this soft and creamy looking soap. :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése