2018. szeptember 16.

Hévízi iszap in da house

Semmi extra, csak a szokásos Hévízi iszap szappan. Nyúlánk formában tovább nyurgulva. Hát házikó lett belőle :) De a színe álomszép, mint mindig. Szeretem közte a festőbuzér szemérmetlen rózsaszínjét. Az összetevők a szeszélyes, érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr kiegészítő ápolását szolgálják. Kókuszolaj, olívaolaj, rizskorpaolaj, sheavaj, kakaóvaj, ricinusolaj kíméletes kombinációja.
Az adalékok élén természetesen a sok-sok Hévízi iszap áll, majd a tejsavó, ami a krémességről és extra buborékokról gondoskodik. A festőbuzér por enyhén radíroz, és bőrnyugtató hatású, ahogy a lenmagliszt is. A pici só, tonizál, és a szappan tapintásának élményét fokozza. Az illatról az egyik örök kedvenc, a citromfű illóolaj gondoskodik.

Hévíz mud in da house :) 
This lovely soap became very funny with this shape. Designed for complementary care of sensitive, irritable skin. Ingredients: Coconut, olive, ricebran and castor oils, shea and cocoa butters. Additives are Hévíz mud, whey, madder root powder, linseed meal and salt. Scented with our all time favorite melissa EO.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése