2018. augusztus 24.

230. Selymes rózsa

Színváltós rózsa szappan :) Ennek az az egyszerű oka, hogy az egyik színe, a kármin, oxigénnel érintkezve a gyönyörű ciklámen helyett a nude árnyalataiban pompázik. Így ennél a dizájnnál a kiinduló megjelenés a pasztel hangulat, és a használat során kezd egyre vibrálóbbá, kontrasztosabbá válni. Az új mintának pedig az apropója egy új
öntőforma, amit már a fenyőrügyes szappannál is teszteltem, és várhatóan még egy darabig maradok a körök bűvöletében :) Mindenkinek ajánlom, aki egy kellemes, kímélő, nőies virágillatú szappanra vágyik. Összetevők: kókuszolaj, olívaolaj, rizskorpaolaj, szójaolaj, sheavaj, ricinusolaj, rosa damascena macerátum, tearózsa szirup, kármin, rózsaszín agyag, geránium illóolaj, Tubarózsa illatolaj, Tussah selyem.


Silky rose soap
This new design makes it color-changing, because the carmine becomes nude with oxygen, instead of cyclamen. So we start with a light pastel appearance, and during use it becomes more and more vibrant and contrasty. Ingredients: coconut, olive, ricebran and soybean oils, shea butter, castor oil, rosa damascena petal infusion, tearose syrup, carmine, french pink clay, geranium EO, Polyanthus fragrance oil, Tussah silk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése