2021. december 28.

Capri olivo color block

Mivel a Capri olivo egy fiús, vagy maximum unisex illat, ezért megint ott kötöttem ki, hogy sörös-szenes szappant készítsek vele. Meg persze most épp volt kedvem egy kis kékkel megküldeni, ami alapvetően egy kobaltos árnyalat, de itt egészen idomult a szürkés-feketés vonalhoz. Szóval szokás szerint barnasör, ami kellemesebbé teszi a habzást, jobb állagúvá a szappant. Valamiért a következő sorozathoz volt kedvem sok napraforgót használni, amitől alapvetően félek egyébként, mert hajlamos lehet az avasodásra. 

De erre nagyon figyeltem, az aránnyal és az adalékolással is dolgoztam ellene, ami be is vált. Összetevők: kókuszolaj, disznózsír, napraforgóolaj, rizskorpa olaj, olívaolaj, sheavaj, ricinusolaj. Extrák: barnasör, citromsav, orvosi szén, titándioxid, kék pigment, és az isteni mediterrán, citrusos, fás illatú Capri olivo. 

Dark beer and charcoal soap 

Capri olivo is a masculine or maximum unisex scent. 

And I always end up in a stout and charcoal soap for the boys :) Ingredients: coconut oil, lard, sunflower, ricebran and olive oils, shea butter, castor oil. Additives: dark beer, citric acid, activated charcoal, TD, blue pigment and Capri olivo scent. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése