Hogyan vásárolhatsz?

 Megrendelés

Rendelni üzenetben tudsz. Szeress bele egy (vagy több) szappanomba, gondold ki, mennyit kérsz belőle, esetleg válassz hozzá díszcsomagolást (az Ajándék oldalon találod), és írd meg nekem a Kapcsolat oldalon vagy a mesehol@gmail.com címre! Az üzenetben a következőket add meg:

  • kiválasztott szappan neve
  • kiválasztott szappan darabszáma
  • szállítási cím (név és levélcím)
  • email cím*
  • telefonszám*

*Miért van szükség az email címedre és a telefonszámodra? Hogy elérjelek, ha bármilyen okból további egyeztetésre van szükség. Az itt rögzített adatok alapján adom fel a csomagodat, ezért kérlek, hogy elküldés előtt még egyszer ellenőrizd azok helyességét. Az adataidat egyéb célra (pl. kéretlen reklámok küldésére) nem fogom felhasználni, illetéktelen személyeknek nem adom ki.

Azonnali rendelés, üzenetküldés itt.

Fizetés, szállítás

Fizetni banki átutalással tudsz. Az utaláshoz szükséges adatokat válasz-emailben küldöm el.

Személyes átvételre is van lehetőség előre egyeztetett időpontban, Budapesten a Karolina úton vagy a Sasadi útnál.

A csomagodat magyarországi címre postán, Foxposttal, vagy futárszolgálattal juttatom el hozzád az átutalás megérkezését követő 4 munkanapon belül. A szállítás díja postával 1490 Ft, postán maradó csomagként egy termék esetén 500 Ft, több termék esetén 600 Ft. Ha a Foxpost-ot választod, csomagautomatába 890 Ft, vagy házhoz 1290 Ft. Futárszolgálattal 1490 Ft, a szolgáltató aktuális díjszabása szerint. 8000 Ft összegű rendelés esetén a szállítás ingyenes. Postai/futárral küldött csomag át nem vétele esetén csomagot ismételten nem adunk fel, csak személyes átvétel lehetséges. Át nem vett rendelés szállítási költsége a megrendelőt terheli. Külföldre csomagot a Magyar Postával, az aktuális díjszabás szerint tudok küldeni.

Fontos számomra, hogy minél kevesebb papírhulladékkal terheljem a környezetemet, ezért a csomagodat újrahasznosított dobozokban küldöm el. 

A szappanok szállítás közben, rajtam kívül eső okból fellépő sérüléséért felelősséget nem vállalok.


Elállás, visszaküldés

A terméket 14 napon belül, indoklás nélkül visszaküldheted saját költségeden, az árát pedig teljes egészében visszatérítem, amint épségben megérkezik hozzám. Kérlek, csomagold úgy a visszaküldött szappant, hogy szállítás közben ne sérüljön!

Higiéniai okokból felbontás, kipróbálás után visszaküldésre már nincs lehetőséged, tehát minden esetben csak sértetlen szappant veszek vissza (kivéve a vásárló hibáján kívül fellépő sérüléseket).


Kézműves termék!

Szappanjaim kézzel készült termékek, ezért a képeken láthatótól minimális mértékben eltérhetnek.


Rendelés nagy tételben

50 darab fölötti rendelés esetén 10% kedvezményt biztosítok. Nagyobb tétel, vagy egyedi rendelés esetén az árképzés egyedi megállapodás szerint történik.


Egyedi megrendelés

Az egyedi megrendelésekre külön szabályok vonatkoznak, ezeket olvasd el az Ajándék szappanok oldalán!